Deli Home maakt ruimte voor ruim 9.000 extra opslaglocaties in Zevenaar

Deli Home blijft groeien en verder ontwikkelen om de producten en diensten die wij leveren zo efficiënt mogelijk te kunnen uitleveren. Eén van de ontwikkelingen is de uitbreiding van de magazijnruimte bij Skantrae, onze gespecialiseerde deurenvestiging in Zevenaar. Naar verwachting zal dit nieuwe magazijn in januari 2022 operationeel zijn.

Aan de achterkant van het pand ligt nog een stuk terrein waar de plannen voor het nieuwe magazijn verwezenlijkt worden. De vergunningaanvraag loopt en zal op korte termijn afgerond zijn. Er zal dan medio maart gestart kunnen worden met de bouw. De bouwtijd zal ongeveer een half jaar in beslag nemen, waarna het magazijn ingericht kan worden.

Het nieuwe magazijn zal een oppervlakte krijgen van 7.452 m², wat ruimte biedt voor circa 9.000 extra opslaglocaties, 9 laaddocks en 2 overheaddeuren. Daarnaast zal het nieuwe magazijn 14 meter hoog zijn, wat drie meter hoger is dan het bestaande magazijn. Deze extra ruimte in de hoogte biedt mogelijkheid voor een mezzanine: een tussenvloer direct achter de docks. Op deze mezzanine kunnen goederen worden opgeslagen en eventueel lichtere stellingen worden geplaatst. Dit biedt extra opslagruimte bovenop de 9.000 eerdergenoemde locaties.

De 9 laaddocks in het nieuwe deel zullen gebruikt worden voor het ontvangen van de vrachtwagens met inkomende goederen. De huidige laaddocks worden ingezet voor de uitgaande goederen. Op dit plein ontstaat dan meer ruimte om ritten voor te bereiden en klaar te zetten. Dit bevordert efficiëntie en bespaart tegelijk kosten.

De extra ruimte biedt ook mogelijkheid om het bewerkingscentrum, dat op dezelfde locatie in Zevenaar is gevestigd, te verplaatsen naar een centrale plek ten opzichte van het magazijn zodat er betere doorstroming van goederen mogelijk is. In dit bewerkingscentrum worden klantspecifieke bewerkingen gedaan aan binnen- en buitendeuren. Denk daarbij aan allerlei frezingen en boringen zoals voor brievenbussen, driepuntssluitingen, sloten en deurkrukken. Het optimaliseren van de ruimte voor maatwerk en speciale bewerkingen sluit aan bij de strategie om de digitale timmerfabriek van de toekomst te worden. Met de verwachte groei van het bewerkingscentrum richten wij op deze manier onze ruimte in voor de wensen van nu en de eisen van de toekomst.

Pin It on Pinterest

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien