DSV lanceert High Value Cargo in wegtransport

High Value Cargo is een van de supply chain-producten die door de divisie Road van DSV speciaal is ontwikkeld voor hoogwaardige goederen. DSV High Value Cargo biedt op beveiliging gerichte processen, realtime zichtbaarheid en proactieve interventie binnen de toeleveringsketen. Voor klanten die op zoek zijn naar maximale risicobeperking, geïntegreerde zichtbaarheid en uitmuntende service, is High Value Cargo een echt concurrentievoordeel.

In 2020 waren er, op basis van het Cargo Theft Annual Report 2020 van TAPA, 6.463 bij TAPA gemelde ladingdiefstallen in de EMEA-regio en volgens TAPA zal deze vrachtcriminaliteit via diefstal uit voertuigen blijven stijgen. Slechts het topje van de ijsberg wordt bij TAPA gemeld. Kwetsbare en waardevolle goederen kunnen enkele van de belangrijkste items zijn die vervoerd moeten worden – ze vereisen meer dan alleen speciale zorg en aandacht. Hoogwaardige goederen zijn extra veilig tijdens elk moment van ons logistieke proces, van het ophalen tot het afleveren. DSV zorgt voor uw zeer waardevolle goederen omdat we ons werk pas hebben gedaan als uw product op een veilige manier is afgeleverd.

“Onze service beschermt uw waardevolle goederen. Ons sterke netwerk in Europa in combinatie met onder meer gescreende en getrainde chauffeurs, voegen direct veiligheid toe. De TAPA TSR1, 2 en 3 gecertificeerde vloot alsook ultramoderne box trailers uitgerust met GPS aangestuurd door onze 24/7 High Value Cargo control tower, brengen totale veiligheid in alle elementen.”, aldus Patrick van Ulft, Managing Director van DSV Road in Nederland.

Vanuit verschillende beveiligingsniveaus, afgestemd op de individuele klantwens, wordt de dienstverlening aangeboden. Deze dienstverlening wordt voortdurend geactualiseerd via interne training door TAPA-getrainde en geautoriseerde auditors binnen de compliancy van onze Group Security Policy en de strikte voorschriften van TAPA.

Pin It on Pinterest

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien