DSV schenkt haar klanten op 21 maart een fruitboom

Binnen alle geledingen van DSV Global Transport and Logistics groeit het besef van duurzaamheid en in het bijzonder onder nieuwe generatie medewerkers die gedreven worden door duurzame ambities. Zo ook, in de regio Zuidwest-Nederland binnen de divisie Solutions. Hier worden binnen het Sustainability Team initiatieven voorgesteld om stap voor stap te werken aan een betere wereld. Daarbij wordt gekeken naar huidige bedrijfsprocessen, die mogelijk op een duurzame manier hetzelfde of een beter resultaat kunnen bieden.
Een fruitboom als nieuwjaarsgeschenk

In de afgelopen jaren werden er jaarlijks tientallen nieuwjaarsgeschenken aan onze klanten in alle delen van de wereld verstuurd. Het Sustainability Team zag hier een kans om enerzijds het mogelijk weggooien van de nieuwjaarsgeschenken en anderzijds het hiervoor noodzakelijke vervuilende transport te beëindigen. Vanuit een gezamenlijke brainstorm is gekozen om op 21 maart, op de UN-dag van het bos, elke klant een fruitboom als duurzaam geschenk aan te bieden. Dit idee is voorgelegd aan het regionale Management Team, dat direct enthousiast was.

“Het planten van fruitbomen op initiatief van onze collega’s past perfect binnen onze duurzaamheidsdoelen en ze zijn tegelijkertijd een mooie uitvalsbasis voor onze bijenvolken hier in Tholen,” aldus Bas Fraanje, Senior Director, DSV Solutions.

Pin It on Pinterest

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien