Jungheinrich gaat samenwerking aan met Neumaier

Met de toevoeging van INDUSTRY TRAIN aanhangers aan zijn portofolio, biedt Jungheinrich kwaliteit uit het Zwarte Woud. Het bedrijf Neumaier is gespecialiseerd in maatwerkoplossingen voor klanten.

Hamburg/Hofstetten:De nieuwe samenwerking tussen Jungheinrich en Neumaier is gericht op het leveren van innovatieve oplossingen, die zijn afgestemd op de individuele behoeften van de klant. Door de samenwerking met Neumaier kan de toonaangevende wereldwijde aanbieder van intralogistieke oplossingen beter voldoen aan de toenemende eisen van de markt en toekomst efficiënte oplossingen bieden. 


De INDUSTRY TRAIN aanhanger van Neumaier is een samenspel van gestandaardiseerde chassiscomponenten en individueel ontworpen trekker-aanhangercombinatie. Met twee verschillende typen chassis is de INDUSTRY TRAIN geschikt voor binnen- en buitengebruik. Het laadvermogen bedraagt tot 3 ton per aanhanger. Voor het transporteren van lasten zijn verschillende koppelingen beschikbaar. Van eenvoudige C-frames en E-frames met verstelbare vorkarmen tot zeer complexe koppelingen voor het transport van meerdere lasten. Het speciale kenmerk: het is niet de trekker van de klant die zich aanpast aan de aanhanger, maar de aanhanger past zich aan de trekker en de wensen van de klant aan. 

Samen met de Jungheinrich EZS elektrische trekkers met een trekkracht tot 28.000 kg is de INDUSTRY TRAIN aanhanger een krachtige oplossing. Alle componenten zijn met elkaar verbonden en functioneren als één machine. Hoge veiligheidsnormen, klantgerichtheid en innovatieve en toekomstgerichte technologie garanderen de klant een stabiel en veilig proces.


Matthias Maurin, Hoofd Productsegment Trekkers bij Jungheinrich AG: “De INDUSTRY TRAIN aanhanger van Neumaier past perfect bij ons en onze filosofie. Wij willen onze klanten de best mogelijke oplossing bieden. Met Neumaier hebben we een samenwerkingspartner die dat met de INDUSTRY TRAIN doet.”


Bernd Neumaier, Managing Director Neumaier Industry GmbH & Co. KG: “We zijn erg blij met de samenwerking met Jungheinrich. Het voldoen aan de behoeften van onze klant staat centraal in alles wat onze onderneming doet. Onze interne ontwikkelings- en constructieafdelingen en onze eigen plaatwerkproductie stellen ons in staat om individuele oplossingen te produceren. Met Jungheinrich hebben we nu een partner die net zo denkt als wij en die klanten op maat gemaakte oplossingen biedt – ook op het gebied van trekkers en aanhangers.”

Over Neumaier 

Neumaier Industry GmbH & Co. KG is een midden- en kleinbedrijf gevestigd in Hofstetten in het Zwarte Woud, Duitsland. Naast industriële plaatbewerking is het bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling, bouw en productie van machines en apparatuur voor de intralogistiek. Naast aanhangers levert Neumaier ook stoelen voor heftrucks en ontwikkelt en produceert het bedrijf automatiseringsoplossingen voor de intralogistiek.

Pin It on Pinterest

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien