Linde blijft Lithium-ion technologie verbeteren

Gamma uitbreiding met lithium-ion batterij op heftrucks met twee en drie ton last capaciteit

In vervolg op de lancering van de kleinere ‘broertjes’ met een lastcapaciteit tussen de 1.4 en 1.8 ton eind 2016, heeft Linde met haar E20 tot E30 heftrucks een ander groot segment geopend voor de lithium-ion technologie.

Om er zeker van te zijn dat de heftruck genoeg energie krijgt, heeft Linde de nadruk gelegd op een slimme bouw van lithium-cellen. Deze cellen leveren een bijna constant voltage van 90V. Dit reduceert de thermische belasting van de heftruck, zelfs onder zware prestaties, en genereert een hoger efficiënt energieverbruik.

Voordelen

De lithium-ion technologie is betrouwbaar, energie-efficiënt en makkelijk in gebruik. Dit komt door de constante spanning, tot 30% hogere energieopbrengst, grotere beschikbaarheid van de vloot doordat het tussentijds laden op ieder gewenst moment mogelijk is en de lange levensduur.

8 jaar garantie

Linde biedt een zeer ruime garantietermijn van 8 jaar op de lithium-ion batterijen, wat een hoge investeringsveiligheid aan de klant biedt. Wordt in de eerste 3 jaar aanspraak gemaakt op de garantie, dan wordt de batterij gratis gerepareerd of vervangen. De oplader wordt geleverd met een garantie van 12 maanden of 6.000 oplaaduren.

 

Pin It on Pinterest

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien